Best i test - tre år på rad!

Når vi jobber rævva av oss i mange måneder for å lage 24 engasjerende og lærerike eksperimenter du kan gjøre hjemme på kjøkkenbenken i desember, er det enormt tilfredsstillende at Vitenkalenderen blir satt pris på. Alle tilbakemeldingene fra eksperimentglade familier i innboksen varmer veldig, og vi er megastolte av å ha blitt BEST-I-TEST i Nettavisen store test av julekalendre hele tre år på rad. 

Hvert år legger vi oss i selene for å skape opplevelser som viser vitenskap på en fengende måte både barn og voksne. Å bli best-i-test er ingen hvilepute. Det motiverer oss til å strekke oss mot nye høyder.

Nettavisen i 2023:

«For tredje året på rad har vi hatt gleden av å utforske Andreas Wahls Vitenkalender, og heller ikke i år ble vi skuffet. Uten å avsløre for mye om de underholdende og fengslende eksperimentene, kan vi si at vi har fått muligheten til å punktere en pose med vann uten at det lekker en dråpe, vi har laget våre egne krystaller, kompass, høyttaler og propell. Vi har til og med gått på vannet og laget egen lavalampe.

Det som gjør Vitenkalenderen så bemerkelsesverdig, er dens evne til å holde vitenskapen levende og engasjerende. Gjennom disse 24 eksperimentene har vi latt oss fascinere av vitenskapens verden. Selv om kalenderen er utviklet med barn i tankene, er den like underholdende for voksne. Hver gang jeg åpner en luke, finner jeg meg selv på YouTube, ivrig etter å lære mer om det jeg nettopp har blitt vist.»

10 av 10!

Se testen her.

Nettavisen i 2022:

«Også i år har vi fått teste Andreas Wahl sin Vitenkalender. Testpersonene har blitt ett år eldre og smartere, men vi er like lærevillige som i fjor. For ett år siden ga vi kalenderen 10/10, og var derfor veldig spente på om den skulle klare å holde plasseringen i år. Det klarte den, og overgikk alle forventninger! 

Lukene er ikke bare artige, men også utrolig interessante. Vi satt stadig igjen med «i alle dager hvordan er dette mulig»-følelse. Den klarte også å engasjere så mye at jeg endte opp på Youtube flere ganger for å forstå mer av de merkelige fenomenene vi fikk oppleve luke for luke. 

Kalenderen er primært ment for barn, men la meg bare understreke at den klarer å engasjere to voksne mennesker på 29 og 30 år. Hvis du vil oppleve såpebobler som ikke sprekker, iskrem som ikke smelter, ting som går oppover når de bør falle nedover, sjokolade som reflekterer regnbuens farger og mye mye mer, så bør du skaffe deg denne kalenderen. Dessuten bemerker vi oss at en del av verktøyene i kalenderen gjenbrukes og bygges videre på dagen etter – og det gir pluss i margen.»

10 av 10!

Se testen her.

Nettavisen i 2021

“Vi har vært så heldige og fått tilsendt Vitenkalenderen for 2021, til stor gleder for alle nerdene på kontoret (les: meg og én annen kollega). Gjennom instruksjonsvideoer veileder Andreas deg gjennom lukene og man får en smakebit av hvor gøy og viktig fysikk er!

Eksperimentene i denne kalenderen er primært ment for barn, men klarer like mye å engasjere oss voksne. Oppgavene er tilsynelatende ekle, men du må regne med å prøve et par ganger før du får det til. Et hett tips er å gå til innkjøp av en god limstift – du vil forstå hva jeg mener når du kommer så langt. Skru på tålmodigheten, ta med læringsiveren og ha det gøy med å lære fysikk i praksis.

Det er ikke mye igjen av året, men dersom du vil sikre deg tittelen «årets mor/far/onkel/tante» så er dette kalenderen du gir bort til et barn du er ekstra glad i.”

10 av 10!

Se testen her.

Scroll to Top